POLETJE
POLETJE

Druga polovica v avgustu se je vremensko nekoliko ohladila, vendar smo kljub spremembi nadaljevali naše zanimive dneve v vrtcu.
Cel teden smo sodelovali pri pravljičnih dejavnostih s splošno knjižnico Ljutomer, ki je pripravila zanimive pravljične dneve, nekaj pod hrasti, nekaj v knjižnici, vse pa je bilo zelo zanimivo otrokom in obiskovalcem. Nato smo se spet podali na izlet na Jurševko, kjer nas je prijazno gostila in sprejela gospa Marija. Kot ponavadi smo srečanje sklenili z obvezno štampiljko ob njenem cvetočem skalnjaku in skupinsko sliko. Konec tedna pa smo otrokom pripravili razburljiv pustolovski dan. Iskat smo šli zaklad, ki so ga z vmesnimi postajami popestrili palčki vseh barv, z različnimi nalogami. Vsi otroci so bili dovolj motivirani, da so se podali na lov za zakladom in z veliko vnemo kopali z lopato, ter iskali zaklad. Z velikim veseljem smo se posladkali in nadaljevali sproščeno igro v senci peskovnika.
Počitniški dnevi v vrtcu se zaključujejo, prav tako letošnje poletje… vsem želimo prijeten začetek v novem šolskem letu v vrtcu, v šoli, v službi… kjerkoli boste začeli jeseni. Naj vam bodo vsi dnevi v prihajajoči jeseni topli ne glede na vreme, ki prihaja.

FOTO                                                                                               Zapisala: Nada Rajtman

 

(Skupno 54 obiskov, današnjih obiskov 1)