Spoštovani starši,

ob izvajanju nujnih vzdrževalnih  del na enoti Vrtca Ljutomer na Ormoški cesti 21 je bilo ugotovljeno, da vodovod na enoti zamaka, zato smo z Občino Ljutomer nemudoma pristopili k sanaciji vodovoda.

Obseg potrebne sanacije je na žalost tako obsežen, da dela ne bodo končana do 1. septembra, ko naj bi se vsi otroci vrnili v enoto. Dela bodo predvidoma zaključena do konca septembra.

Zaradi tega od 1. septembra 2022 do zaključka del na Ormoški 21 ostanejo vse skupine otrok v istih igralnicah kot je bilo v šolskem letu 2021/2022.

Skupina Bojane Majerič in Sonje Vencelj pa bo do zaključka sanacijskih del na Ormoški 21 vključena v učilnico na OŠ Ivana Cankarja Ljutomer.

Vsi skupaj se bomo potrudili, da bo čas njihovega bivanja v drugi enoti, kolikor bo le mogoče, kratek in prijeten.

Pripravljamo tudi podrobnejši načrt organizacije dela, s katerim boste seznanjeni v prihodnjih dneh. Da bo vse potekalo kar najbolj gladko in boste imeli vse potrebne informacije, vas bodo v kratkem kontaktirale vzgojiteljice vašega otroka.

V kolikor bo prišlo do kakršnihkoli sprememb, vas bomo o tem nemudoma obveščali.

Tako izvajalci del, kot tudi zaposleni vrtca smo vam neizmerno hvaležni, da nas podpirate v naših prizadevanjih in nam z vašo strpnostjo izkazujete podporo.

Verjamemo, da bomo s skupnimi močmi zmogli, z optimizmom pa vsi prispevali svoj delež k boljšemu počutju.

 

V kolikor potrebujete dodatne informacije, smo vam na voljo.

Uprava Vrtca

(Skupno 141 obiskov, današnjih obiskov 1)