Bliža se konec šolskega leta, ki smo ga letos preživeli precej drugače, kot ostala leta. Predvsem smo to občutili v enoti na Ormoški 21. Otroci iz najstarejših skupin letos niso doživeli vrtca v naravi, odpadel je tudi plavalni tečaj, katerega se veselimo vso leto. Odpadla je še marsikatera prireditev in srečanje. Verjamemo, da vam je žal, da se letos niste mogli poveseliti na naši zaključni prireditvi. Na tej prireditvi imajo najstarejši otroci svojih 5 minut, ko se s pesmijo in plesom ter čepicami na glavah, poslovijo kot minimaturanti. Tudi to smo letos pogrešali, en velik aplavz in spodbudo množice, ki nas veselo pozdravlja.

Danes, 19.6.2020, smo se uradno poslovili od ostalih otrok, vzgojiteljic ter vseh zaposlenih v našem vrtcu. Slovo ni bilo tako bučno in glasno kot je to v navadi, je pa bil občutek v srcu enak kot vsaka leta. Otroci so se poslavljali. Vzgojiteljice in otroci so jih z nasmehom na obrazih pozdravljali in jim mahali. Vsi skupaj smo se spominjali njihovih začetkov ter jim zaželeli vse najboljše na njihovi novi poti, ki vodi v osnovno šolo.

Vzgojiteljice na Ormoški se vsem staršem zahvaljujemo za dolgoletno sodelovanje. Želimo si, da bi vrtec vsem ostal v lepem spominu.

Preživite lepe počitniške dni ter se pogumno podajte na novo pot z vašim otrokom.

Srečno!

 

FOTOGRAFIJE

(Skupno 137 obiskov, današnjih obiskov 1)