Vrtec Ljutomer je sodeloval na prireditvi “Občina na prostem”, ki je potekala v okviru Občinskega praznika občine Ljutomer. Dogodek, namenjen povezovanju lokalne skupnosti in promociji dosežkov občine, je bil odlična priložnost za naš vrtec, da se predstavi širši javnosti.

Vsak obiskovalec naše stojnice je prejel poseben obesek z napisom “Ohrani otroka v sebi”, ki je simboliziral pomembnost ohranjanja otroške radosti in kreativnosti v vsakem izmed nas. Ta majhna pozornost je bila zelo dobro sprejeta in je dodatno poudarila sporočilo našega vrtca.

Dogodek je bil tudi priložnost za starše in obiskovalce, da se pobliže seznanijo z našim vzgojnim programom, metodami dela ter številnimi aktivnostmi, ki jih izvajamo skozi vse leto. Sodelovanje na prireditvi “Občina na prostem” je za vrtec pomenilo več kot le predstavitev našega dela; bila je tudi potrditev pomembne vloge, ki jo vrtec in vzgojitelji igrajo v življenju lokalne skupnosti.

Z veseljem smo se odzvali na povabilo občine in se že veselimo prihodnjih priložnosti za sodelovanje na podobnih dogodkih.

Foto

Ksenija Žuman, ravnateljica
(Skupno 45 obiskov, današnjih obiskov 1)