Popoldanski kostanjev piknik, ki se je odvil v četrtek, 5. oktobra 2023, v okviru Tedna otroka,  je bil izjemno prijetno družabno srečanje za vse udeležence. Vzdušje je bilo polno smeha in veselja, saj so se otroci, starši in stari starši lahko zabavali v različnih kotičkih.

Na voljo so bili trije kotički. V sladkem kotičku so lahko vsi obiskovalci uživali v okusnih palačinkah in toplih kostanjih, ki so dišali po jeseni. Otroci so se prav tako z veseljem posladkali in si napolnili želodčke.

Migi, migi kotiček; tukaj so se otroci pod vodstvom vzgojiteljev plesno udejstvovali. Smeški in smeh so napolnili zrak, ko so se otroci gibali ob motivaciji in glasbi.

Posebno pravljično doživetje so otroci doživeli pri kotičku za poslikavo obrazov. Ustvarjalne vzgojiteljice so s svojo spretnostjo in domišljijo pričarale pravljična bitja na obraze otrok, ki so se v ogledalu z nasmehi občudovali in ponosno razkazovali svoje nove podobe.

Popoldanski kostanjev piknik je tako združil vse prisotne – zaposlene, starše in otroke – v eno samo skupno prijetno druženje, polno smeha, ustvarjalnosti in pozitivne energije. To je bil resnično nepozaben dogodek v duhu Tedna otroka.

Hvala vsem mojim sodelavcem za trud pri organizaciji ter uspešno izpeljani popoldanski aktivnosti “Kostanjev piknik”.

 
Ravnateljica
Ksenija Žuman
(Skupno 160 obiskov, današnjih obiskov 1)