SPOŠTOVANI STARŠI in REJNIKI ter DRAGI OTROCI.

V Vrtcu Ljutomer se že z velikim veseljem in vso vnemo pripravljamo na novo šolsko leto 2021/22. Za otroke in starše pripravljamo veliko zanimivega in si želimo, da bi bil z nami tudi vaš otrok. Nekaj vsebin in drobec vsakdana otrok v Vrtcu Ljutomer si lahko ogledate v predstavitvenem video posnetku, ki ga najdete TUKAJ.
Za otroke smo pripravili TALE video posnetek, da si bodo lažje predstavljali, kaj pomeni »vrtec«.

Vabimo Vas, da svojega otroka vpišete v Vrtec Ljutomer in sicer v času od 29. marca do 2. aprila 2021.

Za vpis otroka starši izpolnite in prinesete naslednje dokumente:

* vpisno polo v word ali pdf (dosegljiva na spletni strani vrtca);

* pogodbo o vključitvi otroka v vrtec v word ali pdf (dosegljiva na spletni strani vrtca);

* soglasje o prevzemu otroka iz vrtca v word ali pdf (dosegljivo na spletni strani vrtca); 

* zdravniško potrdilo pediatra o zdravstvenem stanju otroka – dobite pred vstopom otroka v vrtec pri osebnem zdravniku – pediatru

* vlogo za znižano plačilo (vložite starši na pristojnem Centru za socialno delo).

Načini oddaje vloge:

* Vpisno polo, pogodbe in soglasje izpolnite v elektronski obliki, natisnete, podpišete ter skenirano     oziroma fotografirano posredujete na elektronski naslov vrtec.ljutomer@guest.arnes.si.
* DOKUMENTE lahko tudi natisnete, ročno izpolnite, podpišete in skenirano oziroma  fotografirano pošljete na zgornji elektronski naslov. Pri tem pazite na čitljivost pisave.
* Če nimate možnosti skeniranja oziroma fotografiranja-, lahko natisnjeno DOKUMENTACIJO pošljete na    naslov Vrtec Ljutomer, Fulneška ulica 5, 9240 Ljutomer oziroma pošiljko oddate v za to namenjeno   škatlo pri vhodu v upravo vrtca v delovnem času vrtca.
To so dane možnosti za vpis otrok na daljavo (v e-obliki).

V kolikor pa bi si želeli ogledati naš vrtec, oz. dobiti osebno izkušnjo ali informacijo, pa vas v tednu vpisa vabimo, da se oglasite pri nas in se bomo skupaj pogovorili o vaših željah, potrebah, predlogih, … seveda ob upoštevanju vseh veljavnih priporočil NIJZ ter Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport. Za vaš obisk nas predhodno pokličite.

Za vse dodatne informacije o vpisu in pogovor smo za Vas dosegljivi na telefonskih številkah 02 585 15 50 ali na 02 585 15 55.
(Skupno 610 obiskov, današnjih obiskov 1)