Kljub podaljšanju epidemije s SARS-CoV-2  in v skladu z okrožnico MIZŠ št.: 6030-2/2021/4, prejeto dne, 20. 1. 2021, v vrtcu  Ljutomer s  26. 01. 2021, NADALJUJEMO Z VZGOJNO IZOBRAŽEVALNIM DELOM, pod strogimi ukrepi  ter v skladu s priporočili NIJZ.

Zaradi lažje organizacije dela, vse starše vljudno naprošamo, da na  e-naslov vzgojiteljice, katere skupino obiskuje vaš otrok (obvestilo vam bo poslano danes), pošljete podpisano NAPOVED prisotnosti vašega otroka, do jutri – petka, 22. 01. 2021, najpozneje do 11. ure.

Ponovno opozarjamo, da v vrtec vstopajo izključno zdravi otroci, starši in zaposleni pod že obstoječimi pogoji in protokolu, ki bodo z odgovornim odnosom doprinesli k zdravemu in varnemu okolju za vse deležnike.

Vlada RS že pripravlja določbo, ki bo omogočala, da bodo starši, ki otrok v času epidemije ne bodo pripeljali v vrtec, upravičeni do oprostitve plačila.

Želimo si, da tako vzgojitelji, kot vi starši skupaj z otroki, kljub posebni situaciji prepoznamo pozitivne stvari v okolju in najdemo motivacijo za nadaljnje delo. Verjamemo, da bomo s skupnimi močmi uspešni.

 Vrtec Ljutomer

 

 

 

 

 

(Skupno 231 obiskov, današnjih obiskov 1)