Bliža se konec šolskega leta, zato smo se v naši skupini Pedenjpedi, odločili da eno noč prespimo v vrtcu. Tako smo se v četrtek 16.6.2022 ob 17.uri vrnili v vrtec z nahrbtniki. V nahrbtnikih so otroci imeli vse potrebno za nočitev, ljubljenčke in razne dobrote. Najprej smo vse to odložili v igralnici, nato smo se odpravili na sladoled in igro v park 1.slovenskega tabora. Nato je sledila igra v igralnici, čas je hitro tekel. Pripraviti je bilo potrebno večerjo in sicer na željo otrok so to bile hrenovke in palačinke z slastno Nutelo. Po večerji je nas presenetila ravnateljica Ksenija z obiskom. Potrudila se je in nam spekla kokice. Tega smo bili še posebno veseli. Po obisku smo hitro oblekli pižame in odšli v sosednjo igralnico na pižama – party z disco kroglo.

Dan je bil zanimiv in naporen, zato so otroci sami izrazili željo po počitku. Tako je sledil počitek. Najprej smo si zaželeli lahko noč z stiskom vsakega otroka, ter zelo hitro in brez težav zaspali.

Noč je minila mirno in hitro, tako da so otroci zjutraj vstali naspani, dobre volje in veseli. Tudi za naju je bila to zelo prijetna izkušnja. Najbolj sva to potrdilo dobile zjutraj, ko so otroci vstali in rekli : ” Bojana, Sonja prespati v vrtcu nam je bilo zelo lepo. ”

Vzgojni tandem

Bojana in Sonja

FOTO

(Skupno 55 obiskov, današnjih obiskov 1)