Grossmanove Zombarije 14. 7. 2022

Tudi danes smo se najmlajši Grossmannovci iz Vrtcev Ljutomer, Stročja vas, Cven in Cezanjevci že zjutraj ob 9.00 uri zbrali na Glavnem trgu v Ljutomeru. Tam so nas že čakale strašljivo zabavne dejavnosti, ki so jih pripravile prijazne čarovnice iz Vrtca Ljutomer.

Otroci so na 1. današnji delavnici v svojem Grossmannovem dnevniku dopolnili in pobarvali svojega superjunaka. Na 2. delavnici so vsi skupaj ponovno risali na velik plakat na temo risank, ki so si jih ogledali včeraj. Sledila je delavnica, kjer si je vsak otrok naredil svojo masko, ki si jo je za spomin odnesel domov. Ob koncu programa na Glavnem trgu pa so se otroci razgibali s pomočjo žog in pisanega padala.

Skupaj s svojimi vzgojiteljicami so se otroci odpravili v prostore novega mladinskega centra (stara Jagoda), kjer so si z velikim navdušenjem in zanimanjem ogledali najlepše slovenske animirane filme.

Jutri ob 9.00 se ponovno vidimo in se že veselimo novih zabavnih in ustvarjalnih delavnic ter ogleda risank, ki so ji pripravili sodelujoči vrtci.

FOTO

Zapisala: Liljana Kerčmar

(Skupno 62 obiskov, današnjih obiskov 1)