V Vrtcu  Ljutomer v skladu z veljavnimi ukrepi Vlade RS, priporočili NIJZ in navodili pristojnega ministrstva nadaljujemo z vzgojno izobraževalnim delom

Zaradi lažje organizacije dela, vse starše otrok, ki se po odsotnosti vključujejo nazaj v vrtec, vljudno naprošamo, da na  e-naslov vzgojiteljice, katere skupino obiskuje vaš otrok, pošljete podpisano NAPOVED  prisotnosti vašega otroka, do petka, 5. 02. 2021, najpozneje do 11. ure. Napoved velja do nadaljnjega.

Ponovno opozarjamo, da naj v vrtec prihajajo izključno zdravi otroci, starši in zaposleni pod že obstoječimi pogoji in po protokolu. Le z odgovornim odnosom bomo doprinesli k zdravemu in varnemu okolju za vse deležnike (dopis pediatrov).

Kljub prizadevanjem Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, da bi bili starši v času razglašene epidemije oproščeni plačila za vrtec, predlog ni bil upoštevan v PKP8. V času od 26. 1. 2021 do 29. 1. 2021 ni pravne podlage, da bi bilo plačilo staršev za otroke, vključene v vrtce na območjih rdečih regij, financirano iz državnega proračuna.

Obveščamo vas, da bo na podlagi okrožnice 6030-2/2020/7, prejete 3. 2. 2021, oskrbnina za vrtec v času od 26. 1. 2021 do 29. 1. 2021 zaračunana kot običajno.

Želimo si, da tako vzgojitelji, kot vi starši skupaj z otroki, kljub posebni situaciji prepoznamo pozitivne stvari v okolju in najdemo motivacijo za nadaljnje delo. Verjamemo, da bomo s skupnimi močmi uspešni.

 Vrtec Ljutomer

(Skupno 121 obiskov, današnjih obiskov 1)